Schoonheidsadviseuses gezocht

Droom je ervan om Schoonheidsadviseuse te worden?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je wat extra’s verdienen en deel uitmaken van het meest fantastische team van ”adviseuses”?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken parttime adviseuses met een enorme passie voor huidverzorging en cosmetica. Vindt je het heerlijk om anderen te adviseren hoe ze hun huid het beste kunnen verzorgen?  Is verkopen echt jouw ding?  Wil je naast het verkopen ook een eigen verkoop team opbouwen en ga je daarbij  doelgericht te werk? Dan hebben wij voor jou fantastische mogelijkheden!

Onze adviseuse(s)

De Nutrimetics producten worden verkocht via workshops bij gastvrouwen thuis, schoonheidssalons en via de eigen webshop. Door deze manier van werken geniet iedereen het voordeel unieke producten te kunnen aanschaffen tegen de best mogelijke prijs. De parttime baan als adviseuse is gebaseerd op provisie basis en bied daardoor meer flexibiliteit.

Jij investeert tijd en energie, wij bieden jou een leuke opleiding aan tot zelfstandig adviseuse. Daarbij maak je deel uit van een fantastisch team van zelfstandig werkende adviseuses die net als jij zich graag persoonlijk willen ontwikkelen.

Het betreft een zelfstandige parttime baan in een uniek concept. Rijbewijs is een pre.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met:

Esther Net
e.net.nutrimetics@hetnet.nl
06-28401969

Naar de vacature op Salonvacatures tamiflu over the counter.nl >>>

Powered by WPeMatico